Hva er FirstClass?09032014_184759_4.png
FirstClass er en kostnadseffektiv, skalerbar, funksjonsrik meldings- og kommunikasjonsløsning for bedrifter, skoler, universitet, kommuner og andre organisasjoner. Basis for kommunikasjonsplattformen FirstClass er samarbeide. Detta gir våre brukere muligheten til å effektivt kommunisere og dele verdifulle ressurser og informasjon via e-post, konferanser (virtuelle arbeidsrom, ar kiv), kataloger, individuelle eller delte kalendre og chat (instant messaging). FirstClass har i mange år blitt brukt av tusenvis av organisasjoner for å skape kraftfulle såkalte "online communities" eller elektroniske samfunn (e-kommunikasjon) som gjør det mulig for individer og grupper å arbeide effektivt uavhengig av tid og rom.

Utviklingen av FirstClass startet allerede i 1989. I dag fortsetter FirstClass å ekspandere og utvikles for å møte våre kunders behov for enfleksibel, kostnadseffektiv, pålitelig og kraftig kommunikasjonsplattform. FirstClass har vunnet flere priser opp gjennom årene.

FirstClass for bedrift og org anisasjon
FirstClass utgjør en kraftig kommunikasjons- og samarbeidsløsning som er noe langt mer enn en enkel e-postløsning. FirstClass gir deg mulighet for å øke produktiviteten, effektiviteten, lagarbeidet samt gi kortere responstider overfor kunder enn hva et rent e-postsystem kan tilby. Du får dessuten alt dette till en lavere kostnad enn sammenlignbare andre løsninger, som også mangler den bredden som FirstClass har. Enkelt sagt, FirstClass gir mer og koster mindre.

03032005_184927_0.jpgFirstClass for utdanningsinstitiusjoner
FirstClass gjør det mulig for organisasjoner som arbeider med læring å skape komplette læremiljøer online, disse kan omfatte elever/studenter, lærere, foreldre, administratorer og andre aktører. Lærere kan samarbeide mer effektivt for å skape og dele læremateriell seg imellom. Studenter har tilgang til kursinformasjon og oversikt over alle aktivitetene som foregår innenfor institusjonen. Elevenes foreldre kan koble seg til for å hente ned informasjon og få et bedre innblikk i det daglige skolearbeidet. Men også andre organisasjoner som f.eks. etterutdannings- og voksenopplæringstilbud kan benytte systemet for å holde kontakten med elever etter endt utdanning.

En åpen arkitektur gir skalerbarhet och fleksibilitet
Vi har designet FirstClass-arkitekturen for å gjøre den skalerbar og kostnadseffektiv. FirstClass kan benyttes i alt i fra den lille organisasjonen til den store som har opp till flere hundre tusen brukere. Vår kommunikasjonsplattform bygger på standarder og støtter ulike plattformer som Windows og Macintosh. Vi støtter en rekke standarder for å forsikre oss om at FirstClass passer inn i dagens komplekse tekniske miljø.

FirstClass og sikkerhet
Føler du deg trygg på at den mest sensitive informasjonen i din organisasjon håndteres sikkert i ditt meldingssystem? Nå kan du utnytte FirstClass sine sikkerhetsfunksjoner og fordeler. Vi tilbyr 5 sikkerhetslag og kryptering på pakkenivå.

FirstClass iPhone app Samspill - gjør oss bedre!