FirstClass webpublisering
Publiseringsverktøy for skoler, bedrifter og organisasjoner.
Med FirstClass-dokumenter er det enkelt å publisere på internett. Alle ressurser som bilder, filer, pdf, mp3, ja t.o.m hele mappestrukturer kan enkelt dras fra din PC og slippes på plass i publiseringsløsningen. Du har den samme fleksibiliteten og friheten som når du arbeider med et vanlig tekstbehandlingsverktøy, som .f.eks. innebærer at bilder kan kopieres, skaleres og limes rett inn i hjemmesiden din, selv om du arbeider på nett!
Man kan dele ut tilgang og rettigheter til de forskjellige delene av webstrukturen ved behov, slik at flere kan publisere uten fare for å gå i veien for hverandre. FirstClass webpublisering kan skreddersys fra bunnen av og benyttes for både helt enkle og mer avanserte portalløsninger, eller du kan benytte vårt nye, enkle og svært fleksible publiseringsverktøy som gjør webdesign til en lek:


FirstClass webpublisering er både et avansert CMS - Content Management System og enkelt i bruk, på samme tid. Du kan starte med en mal ferdig til bruk rett ut av "boksen" og tilpasse din egen mal ved hjelp av CSS - Cascading Style Sheet og/eller html etter eget eller din foretrukne webdesigners ønske! Man kan faktisk mikse html-kode og wysiwyg redigering helt fritt, og dermed inkludere tredjeparts moduler som YouTube videoer flash og shockwave presentasjoner både i iframes eller på andre måter.FirstClass iPhone app Samspill - gjør oss bedre!