FirstClass webpublisering
Publiseringsverktøy for skoler, bedrifter og organisasjoner.
www.firstmagic.no
Med FirstClass-dokumenter er det enkelt å publisere på internett. Alle ressurser som bilder, filer, pdf, mp3, ja t.o.m hele mappestrukturer kan enkelt dras fra din PC og slippes på plass i publiseringsløsningen. Du har den samme fleksibiliteten og friheten som når du arbeider med et vanlig tekstbehandlingsverktøy, som .f.eks. innebærer at bilder kan kopieres, skaleres og limes rett inn i hjemmesiden din, selv om du arbeider på nett!
Man kan dele ut tilgang og rettigheter til de forskjellige delene av webstrukturen ved behov, slik at flere kan publisere uten fare for å gå i veien for hverandre. FirstClass webpublisering kan skreddersys fra bunnen av og benyttes for både helt enkle og mer avanserte portalløsninger, eller du kan benytte vårt nye, enkle og svært fleksible publiseringsverktøy som gjør webdesign til en lek:

FirstMagic.no tilbyr vi webpublisering, webhotell  og redaksjonelle tjenester på ett sted.

Publiseringsverktøyet er svært enkelt å bruke, og websidene kan skreddersys med enkle grep. Løsningen kommer med høy sikkerhet (alle transaksjoner mellom deg og serveren skjer med 128-bits kryptering), samt et enestående backupsystem som både lar deg bla i gamle versjoner av sidene dine og gjenopprette slettede sider med ett klikk.

Du kan lese mer, og teste FirstMagic selv - på www.firstmagic.no


FirstClass webpublisering er både et avansert CMS - Content Management System og enkelt i bruk, på samme tid. Du kan starte med en mal ferdig til bruk rett ut av "boksen" og tilpasse din egen mal ved hjelp av CSS - Cascading Style Sheet og/eller html etter eget eller din foretrukne webdesigners ønske! Man kan faktisk mikse html-kode og wysiwyg redigering helt fritt, og dermed inkludere tredjeparts moduler som YouTube videoer flash og shockwave presentasjoner både i iframes eller på andre måter.

PS! Trenger du profesjonelle video tilpasset web til en fornuftig pris, så kan vi anbefale et besøk hos Minimercials på www.minimercials.no her finner du en meget dyktig og erfaren videoprodusent som kan levere hele produksjonen på ett sted!

Her er noen eksempler på hjemmesider publisert med FirstClass:


http://www.asveberg.no/
Tømrermester A. Sveberg sin side er en FirstMagic side med et tilpasset bakgrunnsbilde. Siden har et standard sidefelt og noen undersider med bilder.
http://www.nynorskantikvariat.no
Nynorsk antikvariat er en FirstMagic web, bygget på et standard FirstMagic design.
http://www.evangeliesenteret.no
Evangeliesenterets ny web er bygget med FirstMagic 1.2.2 og har god utnyttelse av slides funksjonen på flere sider.
http://www.thorvaldsen.net/
Runar thorvaldsen er utvikleren bak FirstMagic, og bruker selvsagt FirstMagic på sine egne sider!


16082011_085607_2.png
K. A. Straumsvågs antikvariat er et standard FirstMagic design med noen tilpasninger, som eget headerbilde fra Fjærland.
http://www.skolekom.no/
SkoleKom.no er portalen til vår ASP løsning for skolen. Den er bygget med noen tilpassede FirstClass webpubliseringsmaler.
http://www.kopisten.no/
Oslo Kopisten og OKPrintShop sine sider er FirstMagic sider, med et lettere tilpasset skin. Sidene er og en portal til deres FirstClass-baserte prosjekthotell og intranett kalt okXtra, med rekvisisjonsskjemaer for online bestilling og filopplasting i enkleste utgave, og med samhandlingsløsninger, fildeling og prosjektwebber for store og små grupper.
http://www.fagerhaug.no
Psykolog John Petter Fagerhaug har selv tilpasset sin FirstClass webpubliseringsløsning og fått en både modulær og enkelt redigerbar side i kombinasjon med et moderne utseende og snitt.


http://www.copycat.no/
CopyCat lager websidene sine i ren html, men de publiseres av FirstClass webserver.
http://www.fysiodirekte.no
FysioDirekte benytter en enkel men tilpasset FirstClass webpubliseringsmal


FirstClass iPhone app Samspill - gjør oss bedre!